Ázsiai körutak

Bali bővelkedik a természeti kincsekben. Trópusi esőerdők, festői rizsföldek, mély krátertavak, vízesések és korallzátonyok övezik. Tengerpartjai igazi szörf és búvárparadicsomok, de természetesen kiválóan alkalmasak fürdőzésre is.  A sziget déli részen lévő strandok homokja általában fehér, míg az északiak és a nyugaton fekvők fekete vulkáni homokkal borítottak.

A Balinéz emberek nagyon kedvesek, vidámak, vendégszeretőek, és a mindennapos vallási rituáléikkal, ünnepségeikkel varázsolják Balit még színesebbé, elragadóbbá. A helyi lakosok hihetetlenül tehetségesek és kifinomultak a művészetek bármely ágában, legyen szó akár kézművességről, festészetről, fa-kőfaragásról, táncról. Ismerje meg ezt a gyönyörű szigetet, és a helyi emberek kedvességét a balinéz útjaink valamelyikén. 

 

BALI + RINJANI VULKÁNMÁSZÁS LOMBOK SZIGETÉNGili Meno szigete, Lombok

 

 Tengerpart Bali szigetén

 

 

 

Népviselet

 

 

 

Teraszos földművelés

 

 

 

Tengerpart Bali szigetén

 

 

 

Ünnepség

 

 

 

Népviselet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.nap:

Megérkezés Balira. A reptérről transzfer az első szállásra Sanur városba. A hotel egy 2 csillagos, egyszerű, balinéz stílusú szállás, egy trópusi kertben, medencével

 

2.nap:

Egész napos pihenés, strandolás, fürdőzés. Délután találkozó a hotelben, a programok megbeszélése.

 

3.nap:

Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd Ubud városa felé vesszük az irányt, a második szállásra.

Az út során megnézünk egy táncelőadást, a Barong Táncot Batubulán faluban.

A Barong maga egy oroszlán-szerű mitikus lény a balinéz mitológiában, aki varázserejével védelmezi a balinéz falvakat, a lelkek vezetője, a mindenkori „jó” megtestesítője. Ellensége Rangda, a gonosz boszorkány, aki a sötétség úrnője, a gonosz lelkek vezetője, a „rossz” karaktere. A táncelőadás ennek a két karakternek, Barongnak és Rangdának a harcáról szól, azaz a jó és a rossz mindenkori csatájáról. A táncelőadást a hagyományos balinéz Gamelán zene teszi még különlegesebbé.

A tánc végén ellátogatunk Tohpati faluba, ahol láthatja a hagyományos balinéz batikfestést, Celuk falu ezüst- és aranyékszer műhelyeiben figyelemmel kísérheti milyen ügyességgel kombinálják a helyi mesteremberek saját tervezésű ékszereiket gyöngyökkel, ezüsttel, arannyal. Az ékszerek kedvelőinek ez a hely mindenképpen egy mennyország. Természetesen a remekművek meg is vásárolhatóak az ékszerüzletekben. Batuan falu a festők otthona, míg Mas faluban megnézhetjük a helyi embereket fafaragás közben.

Ubudhoz közeledve ha szeretné, megállhatunk és bemehetünk a Bali Madár és Hüllő Parkba, mint fakultatív program.

A Bali Madár Park egy lenyűgöző madár- és növényvilágot tár a látogatók elé, több, mint 1000 féle madárral, 250 különböző fajból. A trópusi kert már maga egy igazi kis Édenkert, tavak, vízesések tarkítják az egzotikus madaraktól hangos paradicsomot. A földrajzi régiókra osztott parkban (Afrika, Amerika, Dél-Kelet Ázsia) a világ gazdag trópusi madárállományának egy értékes gyűjteménye él, számtalan veszélyeztetett fajjal egyetemben. A ragyogó és sokszínű Indonéz papagájok; az Új-Guinea trópusi őserdeiből származó agresszivitásáról híres ritka kazuár; a különleges szarvascsőrű madár, vagy a kihalástól veszélyeztetett, emberszerű kiejtéséről híres pálmakakadu –más néven arakakadu- egészen biztosan elbűvölik önt. Gyönyörködjön a pompás kertben a koronás daruk, tanzániai flamingók kecses sétájában, vagy a lótuszok között békésen úszkáló pelikánokban, csakhogy néhány csodálatos látnivalót említsünk a Madár Parkból. S ha mind ez még nem elég, nézze meg a madár show-t és készítsen közös fotót a papagájokkal!

Ne hagyja ki a Hüllő Parkot sem a Madár Park tőszomszédságában! Mintegy 50 különböző hüllő fajjal ismerkedhet meg, köztük néhány különlegessel is, mint például a kaliforniai király kígyó, a viperagyík, a világ egyik leghalálosabb mérgű kígyója a Taipan, az óriás madagaszkári falakóboa, vagy az óriás tobozosfarkú gyík.

*A túracsomag foglalásánál kérjük, jelezze nekünk, hogy szeretne-e látogatást tenni a Bali Madár és Hüllő Parkba!

Ubudba érve egy kellemes sétát teszünk az ubudi majomerdő sűrűjében, ahol a hosszú farkú makákó majmok élnek. Ubud kisvárosa Bali szívében található, a sziget kulturális és művészeti központja. A települést különleges energia lengi körül, s rengeteg látványossága közül az egyik leghíresebb a majomerdő. A majmokat szent állatnak tekintik a Balinézek, s úgy hiszik, ezek a kis makákók az erdő közepén álló Dalem Agung templom őrzői.

Délután elfoglaljuk a szállást Ubudban, egy rizsteraszokkal körülvett, hangulatos kis hotelben. A hotelnek van saját medencéje.

 

4.nap:

Reggeli után felfedezzük Bali legősibb, legszentebb hindu szent helyeit Ubudtól nem messze.

Az első megállónk a 9. századból megmaradt Goa Gajah, azaz elefánt barlang, Ubud városához közel fekszik. A szentélyként szolgáló szűk barlang bejárata egy díszesen faragott démon fejnek a szája. Bent lingam és yoni, valamint Ganesha, elefántfejű hindu isten szobrai állnak.A Goa Gajah-t 1995-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A templom mögött egy igazi Édenkert csalogat, lótusz tóval, s ősrégi fákkal.

Majd folytatjuk a túrát a Gunung Kawi, ősi hindu templomhoz és egykori királyi temetkezési komplexumhoz. Több mint 300 lépcsőfok vezet le a völgybe a templomhoz, s a síremlékekhez, amelyek a folyó partján állnak, mélyen az erdőben. Megéri a fáradságos lépcsőzés, az utat rizsteraszok szegélyezik, s a völgybe érve elénk tárul a 10 darab sziklába vájt, 7m-es monumentális temetkezési síremlék, melyeket az egykori királynak és az ő feleségeinek építettek. Bali legfigyelemreméltóbb ősi műemlékei között járva méltán érezhetjük, hogy évszázadokat repültünk vissza a múltba.

A következő figyelemreméltó szent hely a Tirtha Empul szent forrás, mely Bali spirituális szíve. Ez az ódon hely évszázadokon keresztül a lelki megtisztulásra vágyók zarándokhelye, Bali “Ganges-e”. A dombok által védett völgyben lévő szent forrásról a Balinézek úgy tartják, hogy gyógyító ereje van, lemossa a testet, elmét ért negatív hatásokat, s megtisztítja a lelket is. Éppen ezért, a Balinéz hindu emberek által leglátogatottabb hely a szigeten.

Megállunk egy kávéültetvényen is, ahol megkóstolhatja Indonézia kávé és tea remekeit, valamint megízlelheti a világ legdrágább kávéját, a híres Luwak kávét is és megismerkedhet a kávé “termelőjével”, a cibetmacskával. A cibetmacska a legérettebb kávészemeket csipegeti le a kávécserjékről, majd 36 órányi emésztés után üríti szervezetéből. A gyomrában állítólag olyan enzimek "őrlik a kávét", melyek oldják, tompítják a kesernyés ízt, "megtörik" a fehérjéket, és ezzel együtt csökkentik a kávé savasságát és koffeintartalmát.

Majd végül elérkezünk Bali legimpozánsabb vulkáni kráteréhez, a Batur vulkánhoz. A kráter peremén álló egyik étteremben fogyasztjuk el ebédünket, miközben gyönyörködhet a lélegzetállító kilátásban a Batur vulkánra és a kráter tóra nézve.

Ebéd után fürdőt vehet a Batur lábánál lévő meleg vízü forrásban is.

Az úton visszafelé megcsodálhatja Bali legszínpadiasabb rizsteraszát Tegallalang-nál! Álomszerű látvány tárul elénk az útról, a rizsteraszok elkápráztatnak teljes pompájukkal.

 

5.nap:

Fakultatív program: elefántlovaglás, vadvízi evezés

Ezen a napon szabadprogram választható Ubud városában, vagy fakultatív program.

A fakultatív program keretein belül lehetőség van kipróbálni az elefántháton való lovaglást, vagy a vadvízi evezést, de akár mind a két izgalmas kalandon is részt vehet egy napon.

Magasan, az elefántok hátán, egy kétszemélyes tikfaülésben ülve élvezheti a nem mindennapi kirándulást a hűs dzsungelen keresztül, s egy olyan élménnyel lehet gazdagabb, amit egészen biztosan nem fog elfelejteni!

A vadvízi evezés egy igazi kihívás! Balin az Ayung folyó és a Telaga Waja folyó nyújt kitűnő lehetőséget ehhez az izgalmas kalandhoz. 10km hosszú szakaszon, közel 2 órán át élvezheti a trópusi környezetben a vadvízi evezést, képzett, tapasztalt vezetők irányításával. Az akció dús rafting után forró zuhany, s egy svédasztalos lakoma várja az egyik étteremben, kilátással a fenséges hegyekre, rizsföldekre.

Kombinálhatja Bali két legkedveltebb és legizgalmasabb kalandtúráját és egy napon belül részt vehet mindkét fantasztikus programon!

*Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

 

6.nap:

Reggeli után kijelentkezünk a hotelből és útra kelünk Kelet-Balira, Amedbe, a következő szállásunkra. Útközben, az ősi királyok lábnyomait követve felfedezzük azok hagyatékait keleten.

Ellátogatunk Klungkungba, Bali legjelentősebb királyi városába, ahol megnézzük a királyi időkből megmaradt ősi bíróság épületét. Kertjében lótuszvirágokkal teli halastó és egy múzeum is található, ahol megismerheti az ősi történelmi tárgyakat és fotókat láthatunk a klungkungi királyi családról.

Következő állomásunk alkalmával nem mindennapi élményben lesz része! A Goa Lawah denevér barlang egy különleges és fontos temploma Balinak. A természetes barlang maga egy szentély, melyben több ezer denevér fészkel, amiket a Balinézek szentként tisztelnek.

Egy csendes tengerparti üdülővárosban, Candidasaban költjük el ebédünket.

Meglátogatjuk Charlie csokoládé- és szappangyárát, mely közel a tengerparthoz, a magas kókuszpálmák alatt bújik. A kis bambusz kunyhókban bio étcsokoládét állítanak elő, ami 69% vagy 85% kakaót tartalmaz, Narkabo Chocolate Nibbles néven. A kakaóbab helyben, Balin termesztett és hidegen sajtolt, így válik belőle egészséges, nyers, étcsokoládé. A 85%-os kakaótartalom miatt a csokoládé gazdag magnéziumban és antioxidáns. Meg is lehet kóstolni a csokoládékat. A csokik mellett még kókuszpálma szirupot (élő pálmafákból készült), trópusi juharszirupot, ropogós, étcsokoládéval bevont rizscsokikat, naptejet és más egyéb testápoló termékeket is gyártanak, forgalmaznak. Egy kis szappanstúdió, műhely is található a területen, ahol csodálatos, kézzel készített szappanokat állítanak elő.

Utunkat folytatván elérkezünk a Taman Sukasada Parkba, Bali leggyönyörűbb vízi palota komplexumába, amit a néhai karangasemi király hozott létre. A hatalmas kertben áll a karangasemi birodalom egyik megmaradt épülete, halastóval körülvéve. Ez a paradicsomi kert kitűnő pihenési, kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a királyi családoknak, ha feltöltődésre vágytak.

Utolsó állomásunk az egykori karangasemi királyok fürdője, a Tirta Gangga. A fürdőt egy hatalmas trópusi park közepére építették, rizsföldek, s hegyek gyűrűjében. Kertjében medencék, halastó és egy magas szökőkút áll. A név, Tirta Gangga az indiai szent Gangga folyóra utal, a tirta pedig balinéz nyelven szent vizet jelent.

Az esti órákban érünk Amedbe, ahol elfoglaljuk szállásunkat. A hotel közvetlenül a tengerparton áll, saját medencével rendelkezik.

 

7.nap:

Fakultatív program: palackos merülés

Amed egy csendes, békés kis halászfalu, közvetlenül a tengerpartra épülve, rengeteg kis étteremmel és búvár helyekkel, központokkal.

Ezen a napon szabadprogram választható.

Élvezheti Amed strandjait, a kristálytiszta óceánban fürödve, pipás búvárkodással, vagy választhatja a palackos merülést is, mint fakultatív programot.

Bali a legfelkapottabb búvárparadicsomok egyike Indonéziában, s nem hiába! Merüljön le a nagy kékségbe és fedezze fel Bali fantasztikusan színes tengeri élővilágát! Hivatásos búvárok lesznek a segítségére, hogy megismerje Bali legszebb merülő helyét és a tenger csodáit. Amedben és környékén jellemzőek az áramlásos merülések, s a kristálytiszta tenger hihetetlen látnivalókat tartogat: meredek falú, gazdag korallszirtek, japán hajóroncs, korallszirti halak, angolnák, óriásszivacsok, barracudák, törpe csikóhalak és jó szerencsével még akár fehérfoltú szirtcápák is láthatóak.

*Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

8.nap:

Kora reggel, reggeli után kijelentkezés a szállodából és megkezdjük utunkat Lombok szigetére. Az amedi kikötőből indulunk egy gyorshajóval Lombokra. A hajóút kb. 40 perc, s ha szerencsénk van, még delfineket is láthatunk lubickolni a tengerben az út során. Lombokra, a bangsali kikötőbe délelőtt 11 óra körül érkezünk.

A kikötőből elutazunk autóval Senaru faluba, ami a Rinjani Nemzeti Park tőszomszédságában áll, a hegyekben. Senaru faluból a kora reggeli és a napnyugta környéki órákban látni lehet a Rinjani vulkánnak a csúcsát.

A faluba délután érkezünk, ahol elfoglaljuk a szállásunkat.

Az ebéd elfogyasztása és egy kis pihenő után felfedezzük a közelben található Sindang Gila vízesést, ami mélyen a trópusi erdőben bújik. Hozzon  fürdőruhát, mert a második vízesésnél lehetőség lesz megmártózni a hideg forrásvízben a vízesés alatt, egy gyönyörű, zöldellő dzsungel közepén.

Majd visszatérünk a szállásra, s a nap további része pihenéssel, felkészüléssel telik a másnap kezdődő vulkánmászásra. A szálláson találkozni fog a helyi hegymászó túravezetővel, aki pontos információt fog adni a teljes túráról.

 

9.nap:

Hegymászás 1. nap: Senaru falu – Sembalun Lawang falu – Plawangan Sembalun kráter perem

A kora hajnali órákban autóval átszállítanak Senaru faluból (600m) Sembalun Lawang faluba (1.156m), ahonnan a túra kezdődik. Reggeli után (sült banán, kenyér, sajt, leves, banános palacsinta mézzel, friss gyümölcsök, tea, kávé) megkezdődik a túra.

Legelőször a Pos-I nevű pihenőt fogja elérni (1.300m), kb. 2 órás túra után, ahol egy rövid pihenő lesz, majd folytatódik is tovább a gyaloglás, egyre feljebb a hegy oldalán. A Pos-III nevű pihenőhelyre kb. délután 1 órakor érkezik meg, ahol a hordárok elkészítik az ebédedet (sült tészta, sült csirke, sült rizs választható, friss gyümölcs, tea, kávé). Ebéd után, délután 2 órától újabb mászás veszi kezdetét, ami kb. 3,5 órás lesz, míg végül eléri a Plawangan Sembalun kráter peremet (2.639m), ami a hegy közepén található. Délután 4-5 óra tájban fog a kráter peremhez megérkezni, ahol az éjszakát is fogja tölteni. A hordárok felállítják a sátrakat és elkészítik a vacsorát. (sült rizs tükörtojással, sült tészta, friss gyümölcs, tea, kávé)

 

10.nap:

Hegymászás 2. nap: Plawangan Sembalun kráter perem – Segara Anak kráter tó

Reggeli után 9 órakor megkezdődik a leereszkedés a kráter tóhoz, a Segara Anak tóhoz. (2.000m). A túra kb. 3 órás. Dél körül fog megérkezni a tóhoz, ahol közelről láthatja a tó közepéből kibújó “új hegységet”, (Gunung Baru, 2,363m), a Rinjani vulkán “fiának” becézett máig működő kis vulkánt.

A túravezető elviszi a tótól pár perces sétára lévő természetes meleg vízü forráshoz, amiben megmártózhat, fürödhet, kényeztetheti fáradt végtagjait.

A fürdőzés után a hordárok elkészítik az ebédet.

Élvezze a gyönyörű panorámát, a tiszta természetet 2000m magasan a kráter perem gyűrűjében, a kráter tó mellett.

Az éjszakát itt fogja eltölteni, a tó melletti kempingben.

 

11.nap:

Hegymászás 3. nap: Segara Anak kráter tó- Plawangan Senaru kráter perem – Senaru falu

Reggeli után, 8 órakor folytatódik a túra, vissza Senaru falu irányába. Először is fel kell mászni a kráter peremre Plawangan Senaruhoz (2.641m), ami a tó ellenkező irányában található, mint ahonnan eredetileg jött. Az út ezen a szakaszon elég kacskaringós. Miután elérte a peremet megkezdődik a leereszkedés a hegyről a perem másik oldalán. A kráter tótól a Pos-II nevű pihenőhely (1.500m) kb. 6 óra gyalogtúrára található. Itt egy kis pihenő várja és az ebéd.

Senaru faluba egy újabb 3 óra gyaloglás után fog leérni, kb. délután 3-ra. Autó várja a hegy lábánál, a Rinjani Túra Centerben, ami visszaszállítja a szállására Senaru faluba.

Az éjszakát Senaruban fogodja eltölteni, a hotel szobában.

 

12.nap:

Reggeli után kijelentkezés a szállásról és visszautazunk Balira, gyorshajóval.

Balira érve, a padangbai kikötőből egyenesen utazunk is tovább utolsó szállásunkra, Kutára, a szörfösök paradicsomaként ismert tengerparti városba.

A szálloda ennek a nyüzsgő városnak a központjában található, csak pár száz méterre a híres Kuta strandtól. A hotelnek van saját medencéje.

A délutáni órákba érkezünk Kutára, a nap tovább része szabadprogram.

 

13.nap:

Egész napos szabadprogram Kután.

Fedezze fel ezt az örökké nyüzsgő, soha nem alvó várost! Temérdek étterem, bár, klub, ajándékbolt várja a turistákat, de ne hagyja ki az utolsó estén a híres kutai naplementét sem a partról, ahol nyugágyból élvezheti, ahogy a narancsszínű nap alámerül az óceánba.

 

14.nap:

Kijelentkezés a szállodai szobából. Ha bőven van még idő a repülő indulásáig, egy utolsó ajándékszerző körutat még be lehet iktatni Kután, majd irány a reptér és elbúcsúzunk Balitól.

 

 

 

 

   14 nap/13 éjszaka                          Ajánlatkérés

   
 

 UTAZÁS:

Menetrend szerinti repülőjáratokkal. Balin a programban leírt közlekedési eszközzel/eszközökkel.

   
 

 ELLÁTÁS:

13 kontinentális reggeli. Az ár ebédet és vacsorát nem tartalmaz, de az út során számos étkezési lehetőség van, kiválasztásában az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.

   
 


 Zárt csoportoknak bármilyen időpontban             

   
 

 A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

 • a felsorolt progra­mo­kat 
 • utazást a programban leírt közlekedési eszközökkel
 • az ide­gen­ve­ze­tést 
 

 

 

 A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:

 • Repűlöjegyet Budapest-Bali útvonalon
 • Az esetleges belépőjegyeket
 • Ebédet és a vacsorát (a helyszínen többféle étkezési lehetőség van. Kiválasztásukban az idegenvezető segítséget nyújt
 • Storno biztosítást
 • Utasbiztosítást
 • Vízum díját
 • Borravalókat
 • Személyes kiadásokat (pl.: italok)
 

 

 

 BETEGSÉG-, BALESET-, POGGYÁSZBIZTOSÍTÁS:

500 Ft/fő/nap

 

 • JELENTKEZÉS

 • FONTOS TUDNIVALÓK

   Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie!

  A jelen út nem csoportos utazás. Igény szerint kombinálhatóak a napok és a programok. 

 • ORSZÁGINFÓ

  Bali egy igazi kis gyöngyszeme a 17.000 szigetből álló Indonéziának. Az egyetlen sziget, amely sikeresen ellenállt az egyébként egész országot meghódító iszlám vallásnak, s megőrizte teljesen sajátos, egyedi Balinéz Hindu kultúráját, misztikumát.

  Bali területe összesen 5,577 km2, az egyenlítőtől délre, s Jáva szigetétől 3,2km-re fekszik keletre. Hat tagból álló vulkánlánca kelet-nyugati irányban terül el, melynek legmagasabb tagja a 3142 m magas Gunung Agung aktív vulkán – a Szent hegy.

  Fővárosa Denpasar, közel a déli partokhoz. Jelentősebb városai közé tartozik Kuta, a szörfösök paradicsoma, amely szinte már egybe épült Denpasarral, valamint Ubud, amely a sziget szívében található, s Bali kulturális központjaként ismert.

  Bali tobzódik a természeti kincsekben. Trópusi esőerdők, festői rizsföldek, mély krátertavak, vízesések és korallzátonyok övezik. Tengerpartjai igazi szörf és búvárparadicsomok, de kiválóan alkalmasak fürdőzésre is. A déli részen fekvő strandok homokja általában fehér, míg az északiak és a nyugaton fekvők fekete vulkáni homokkal borítottak.

  A Balinéz emberek nagyon kedvesek, vidámak, vendégszeretőek, s a mindennapos vallási rituáléikkal, ünnepségeikkel varázsolják Balit még színesebbé, elragadóbbá. A helyi lakosok hihetetlenül tehetségesek és kifinomultak a művészetek bármely ágában, legyen szó akár kézművességről, festészetről, fa-kőfaragásról, táncról.

  Balin az életet meghatározó vallás a Balinéz hinduizmus, hitük alapja pedig a reinkarnáció, azaz az újjászületés. Ez a teljesen egyedi vallás az ősi indiai hindu vallásból gyökerezik, s a buddhizmussal, valamint az ősi Balinéz animista vallással kereszteződve nyerte el teljes egészét. Babonás hiedelmek, mágiák ötvözete. Ez a hatás erősödött meg abban a hitben, hogy az istenek és az istennők jelen vannak mindig, mindenhol. A természet minden elemében ott élnek, amelyek az istenek hatalmát tükrözik. Legyen az egy szikla, egy fa, egy tőr, vagy egy szőtt ruha, amely szintén egy lehetséges otthona a szellemeknek, s melyek energiái lehetnek jók vagy rosszak is. Vallásuk mélyen beleivódik mindennapjaikba, művészetükbe, rituáléikba. A szigeten mindenütt találhatók szent helyek. A Balinézek komolyan vett hittétele, napi háromszori imádkozása a házi templomok oltárainál. Áldozataik elhelyezése az utcai ereklyetartókban, a helyi életkép jellegzetes részét képezik. Ezek önmagukban is turistalátványosságok. Lépten - nyomon láthatók a szentelt vízzel meghintett és füstölővel, friss virágokkal megtűzdelt áldozati tálkák. Hozzávetőlegesen 20.000 templommal, szentéllyel büszkélkedhet a sziget, ezért is hívják más néven így „Az Istenek szigete”.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Képgaléria

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

 
Teleki Sámuel Utazási Iroda

 • Telefon: 30/869-8000
 • Telefon/fax: 24/786-418

MKEH engedély száma: U-001504

Adószám: 23886328-2-13

Bankszámlaszám:

Budapest Bank 10103867-39785200-01004009

 

Visszahívás kérése

Nyitva tartás

 
Teleki Sámuel Utazási Iroda

Hétfő: 9:00-17:00
Kedd: 9:00-17:00
Szerda: 9:00-17:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-17:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 

Kövessen Minket!

TELEKI HÍRLEVÉL

Szeretne értesülni legújabb útjainkról? Iratkozzon fel.

Partnereink

     
            

          

 

szolgáltatások

Foglalás

Utazás

Szingli Travel

Légitársaságok

Hasznos Információk

Hasznos Információk

A weboldalon cookie-kat(sütiket) használunk, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.